Промоција на романот „Невидливи љубови“ од Владимир Јанковски

На 10 ноември 2015 година во Галеријата при МКЦ, со почеток во 20.30 часот, ќе биде промовиран романот „Невидливи љубови“

Share Button
Повеќе