Ридско-Брзинска Трка Водно / VODNO 1 / 2018

Официјално, првата трка од Ридско-Брзинскиот државен шампионат на Македонија се вози на 09-10.06.2018! Наскоро со повеќе детали! Организатор: АКК ПРИМО

Share Button
Повеќе

Бадник на Водно 2017

Бадник е првиот повод во 2017-та да се собереме на врвот на Водно. Јануарскиот Прв до врв, трета година по

Share Button
Повеќе

Водно – Матка / Ден на ајварот

Следниот викенд планирајте го за освојување на Водно, но и продолжена тура до Матка. Турата е рекреативна и е наменета

Share Button
Повеќе