Необично пријателство помеѓу волк и мечка, документирано од финскиот фотограф Ласи Раутјајнен

– „Навистина е необично да се види волк и мечка како другаруваат“, вели финскиот фотограф Ласи (56) кој ги има

Share Button
Повеќе