25 факти кој ќе ве заплашат и изненадат

“Модерната наука кажува: ,,Сонцето е минато, планетата земја е сегашноста, месечината е иднината”. Блескавата маса потекнуваме, и во смрзната маса

Share Button
Повеќе

Неверојатни астрономски откритија во последниве неколку години

Пред неколку денови човештвото достигна уште еден врв во нашите астрономски потфати. Да, тоа беше прелетувањето блиску до џуџе-планетата Плутон,

Share Button
Повеќе