„ЦЕНТРАЛ ПАРК-ЗАПАД“ (Комедија) од Вуди Ален

08.11.2015 (недела), почеток 21:00 ч. Универзална сала. Режија: Игор Ивковиќ Продуцент: Миодраг Костиќ Костимограф: Маре Трајковска Сценограф: Маре Трајковска Видео:

Share Button
Повеќе