ВРЕМЕ НА ЗАБАВА

Театарската трупа ГНЕВ утре од 22:00 часот во МКЦ ќе ја одигра првата реприза на претставата ВРЕМЕ НА ЗАБАВА, работена

Share Button
Повеќе