Свечено затворање на јубилејното 55-то издание на фестивалот Охридско Лето

На 20 август, со почеток од 21:00 часот, во Долни Сарај (Охрид), Театрска претстава „Фигурае Венерис Хисториае“

Share Button
Повеќе

Промоција на „Собрани драми, книга четврта“ од Горан Стефановски

Промоција на најновата книга собрани драми од Горан Стефановски којашто ги содржи: Одисеј, Огнени јазици и Figurae veneris historiae.

Share Button
Повеќе