Simply The Best (Концерт по повод празникот „Василица“)

А12.01.2018 и 13.01.2018 – 20.00 ч. Традиционален концерт по повод празникот „Василица“

Share Button
Повеќе

Нова песна од Горан Наумовски

Поп пејачот Горан Наумовски, познат и како член на групaта „Ар-ен-си бенд” после настапот на овогодинешниот МАКФЕСТ со песната „Журка“,

Share Button
Повеќе