Светски пикник vol.3

Не пропуштајте ја можноста на 24 јуни, да дојдете на “Светскиот пикник”,

Share Button
Повеќе

We Will Rock You

Град Скопје, Градски летен парк, Македонска филхармонија и Младински културен центар, го најавуваат најголемото

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром на 25ти март

) Минатата година стотици луѓе ја дадоа својата поддршка за децата со Даунов Синдром.

Share Button
Повеќе

23-Април Дружба во парк со Гитара Пет

Во недела на 23.04.2017 ве покануваме

Share Button
Повеќе

Снежна дружба во Градски Парк

Собери друштво и дојди во Градски Парк на снежна дружба со снег.

Share Button
Повеќе

РАЗДВИЖИ СЕ СКОПЈЕ! СИТЕ НА ПИКНИК ВО ПАРК!

Во рамките на кампањата – Европска Недела на Мобилност поддржана од Град Скопје, Секторот за заштита на животната средина и

Share Button
Повеќе