Прекрасни Графити

Прекрасни графити, направени во почит на  Дејвид Болви кој го претставуваат од А до З. Локацијата е Феникс.

Share Button
Повеќе

Топ 10 улични цртежи (3 дел)

Уличната уметност е насекаде!  Ги има на зградите, улиците, ова не е само забава туку и уметност, и често се

Share Button
Повеќе

Топ 10 улични цртежи (2 дел)

Уличната уметност е насекаде!  Ги има на зградите, улиците, ова не е само забава туку и уметност, и често се

Share Button
Повеќе

Топ 10 улични цртежи

Уличната уметност е насекаде!  Ги има на зградите, улиците, ова не е само забава туку и уметност, и често се

Share Button
Повеќе