Интересни факти кои веројатно не сте ги знаеле (четврти дел)

1. Изградбата на бродот Титаник чинела седум милиони долари, а правењето филм за него чинелo двесте милиони долари. 2. Звукот кој го

Share Button
Повеќе

Дали знаеш… ?

Секоја држава си има свои закони и своја историја, како и секој град во светот. Затоа за денес се одлучив

Share Button
Повеќе

Дали знаеш… ?

Кратки и интересни информации за растенијата кои можат да ни бидат од корист: 1. Доматот е овошје, но во кулинарството се

Share Button
Повеќе

Дали знаеш… ?

Пингвините се интересни и прекрасни суштества но, за жал ретко кој од нас живее во нивна близина и нема можност

Share Button
Повеќе

Дали знаеш … ?

Интересни факти за нашите домашни миленици – кучињата : 1. Физички, едногодишно куче е старо колку и петнаесетгодишен човек; 2. Отпечатоците од

Share Button
Повеќе