Дали сте знаеле дека Волт Дизни и Салвадор Дали соработувале?

Дали сте знаеле дека во 1946 година кралот на цртаните филмови Волт Дизни и шпанскиот сликар Салвадор Дали направиле краток

Share Button
Повеќе