Информација за изведбата на балетската претстава „Дамата со камелии“

Во вторник, 10 ноември, 2015 г. со почеток во 20 часот, во Македонската опера и балет ќе биде изведена балетската

Share Button
Повеќе

MOБ ВИ НАЈАВУВА: „ДАМАТА СО КАМЕЛИИ“ – Џ. Верди

Една од најубавите балетски продукции „ДАМАТА СО КАМЕЛИИ“ – Џ. Верди Кореограф: Василиј Медведев (Русија) Во главните улоги: Првенците на

Share Button
Повеќе