После завршувањето на ,,Мое виножито”

Не сум од оние писатели што пишуваат што се случило со ликовите од книгата по десет години или што се

Share Button
Повеќе

Извадок од книгата ,,Мое виножито” која наскоро ќе излезе од печат

Да искулираме Почитуван читателу. Ова не е предговор ни епилог .  Тоа ми звучи премногу формално , оддалечено, а јас

Share Button
Повеќе