Се одржа 3-та Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром

Билјана Кузмановска: Ова се нашите витези, ова се нашите шампиони!

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром на 25ти март

) Минатата година стотици луѓе ја дадоа својата поддршка за децата со Даунов Синдром.

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром

Тие го можат истото како и сите! Стотици луѓе ги обелоденија насмевките на децата со Даунов Синдром за време на

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром

По повод светскиот ден на лицата со Даунов Синдром

Share Button
Повеќе