Интересни факти кои веројатно не сте ги знаеле (прв дел)

1. Ако се дереш без престан 8 години, 7 месеци и 6 дена, ќе произведеш доволно звучна енергија за да се

Share Button
Повеќе

Секс наместо склекови, нема да ви се верува со кои секс пози најлесно се согоруваат калориите

Општо е познато дека сексот може сериозно да ви ги стопи калориите, доколку правилно го практикувате. 🙂 Направивме листа на

Share Button
Повеќе