22 Места со срце се родија во Скопје

Од 27. до 29. декември ќе има 22 локации низ главниот град на Македонија, Скопје, кои ќе се претворат во

Share Button
Повеќе

ЕХ,КОЛКУ Е УБАВО ДА СИ ДЕТЕ

Ех,колку е убаво да си дете кога немаш никакви проблеми и маки, туку само безгрижни игри се дружиш со децата

Share Button
Повеќе

Значењето на детските цртежи

Срамежливото детето црта тенка линија, и енергично цврсто притиска со пенкалото. Малите имагинативни сонувачи преферираат криви линии, додека динамичните деца

Share Button
Повеќе

Како вашето дете да ги засака бројките

Многу деца често чувствуваат одбивност кон математиката и бројките. Но благодарение на креативноста, лесно можете да го решите овој проблем

Share Button
Повеќе