МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ОД ФК “ВАРДАР“ ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ “ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО 2019“

Во рамки на почетокот на 7. Сезона на Меѓународниот детски општествено одговорен проект “ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО”, под покровителство на Компанијата

Share Button
Повеќе

Светскиот Шампионат во Фудбал за Пријателство 2019: 32 Интернационални тимови од целиот свет именувани според загрозени видови на животни

Интернационалната општествено – одговорна програма за деца, “Фудбал за Пријателство“ на компанијата “Газпром“ повторно ја започна својата еколошка иницијатива. Како

Share Button
Повеќе

Започна Националната Селекција на Млади Учесници за програмата ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО низ 64 земји

Во рамки на Организацискиот Комитет на Интернационалната

Share Button
Повеќе

Јавна ждрепка утре 16.03.2017

Утре (16.03.2017), со почеток од 16:00 (Централно европски време) ќе започне Отворената

Share Button
Повеќе