МИСИЈА ЗА СПАСУВАЊЕ ДЕЦА ВО ТАЈЛАНД НА ДИСКАВЕРИ КАНАЛОТ

Дискавери Ви ја прикажува приказната за неверојатното спасување на тајландискиот фудбалски тим која го потресе целиот свет, во документарниот филм

Share Button
Повеќе

Летен курс за деца: Design Thinking

Инфо : ina@publicroom.org // 078/250-554 Напреден курс за деца каде што ќе стекнат и развијат вештини за дизајн размислување За

Share Button
Повеќе

Симфонски концерт за деца со Македонската филхармонија и Ивце Пивце

Македонската филхармонија продолжува да ги реализира Симфониските концерти наменети за најмладите.

Share Button
Повеќе

Фудбал за пријателство (Live)

[iframe-popup id=”4″]

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром

По повод светскиот ден на лицата со Даунов Синдром

Share Button
Повеќе

„АВАНТУРИТЕ НА МАЧОРОТ ПЕРКО“ – нова книга за деца од Ели Маказлиева

„Авантурите на мачорот Перко“ од Ели Маказлиева е нова книга со раскази за деца,  која на сосема нов современ начин

Share Button
Повеќе

ЛАВИРИНТ ЗАБАВА ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

Влезете заедно со своето дете на едно непрегледно место со многу испреплетени ходници, улички, во кои е тешко за орентација,

Share Button
Повеќе

За децата за посебни потреби

Во современото општество, ние сме  опкружени со луѓе кои се одликуваат со различности: етничка припадност, религија, култура, обичаи, образование, физичкиот

Share Button
Повеќе

Среќни деца! (видео)

Две мали деца танцуваат неверојатно! Дури и возрасните танчари можат да им позавидат… Погледнете!

Share Button
Повеќе