VIVE LA FRANCE! Бисери од француска оперска ризница 28.10.2016 / 20.00 ч. / Фоаје на МОБ

Македонската опера и балет од почетокот на оваа сезона, во реновираните Салон и Фоаје на МОБ, продолжува со убавата практика,

Share Button
Повеќе

ГАЛА КОНЦЕРТ – КОНТРАТЕНОРИ

Во сабота, 28 мај 2016 г. со почеток во 20 часот, во рамките на 44 „Мајски оперски вечери“, во Македонската

Share Button
Повеќе