Големите хитови на Дејвид Боуви на „Види музика, слушни слика, добиј книга“

„Скопје за Боуви“ е насловот на годинашното, деветто издание на мултимедијалниот настан „Види музика, слушни слика, добиј книга“ во организација

Share Button
Повеќе