Промоција на „Додека Данте спие“ од Силвија Митевска

ИЛИ-ИЛИ организира промоција на првата книга раскази од Силвија Митевска, „Додека Данте спие“. Промоцијата ќе се одржи на 23 ноември

Share Button
Повеќе