Културата на Кавадарци во Скопје – Мултимедијална вечер

На 29 февруари 2016 (понеделник) во Драмски театар – Скопје ќе се одржи вечер посветена на културата на Кавадарци. Целовечерно

Share Button
Повеќе

Премиера на монодрамата “Црв” актер Мите Грозданов

Монодрама ” Црв ” во која Мите Грозданов е актер и режисер, по текст на Борче Грозданов, адаптација на лик

Share Button
Повеќе