ДРИМON 3 – 24 јули 2015

Во петок, 24 јули, во 15:00 часот на фестивалот за процесирање култура ДримОN 3. Ќе имате можност

Share Button
Повеќе

ДРИМON 3 фестивал – 23 јули 2015

Во четврток на ДРИМON 3 фестивал од 20:00 часот ќе можете да погледнете:

Share Button
Повеќе

НУРНИ ДЛАБОКО! ДРИМON ФЕСТИВАЛ 3

НУРНИ ДЛАБОКО! Е мотото на овогодинешниот ДРИМON ФЕСТИВАЛ 3, кој ќе се одржува на 22 до 26 јули 2015, во

Share Button
Повеќе