ПОЕТСКИОТ КАРАВАН ЌЕ СТАСА ВО КРУШЕВО

Друштвото на писатели на Македонија поетскиот караван го продолжуваат во четврток на 10 септември во Дом на култура-Крушево, со почеток

Share Button
Повеќе