Битфест вечерва

Вечерва настапуваат: Вечер за Ајри Демировски 19:00 Магаза Шекспир Фестивал 20:00 НТБ Битолски дувачки оркестар Концерт 20:00 Магаза [su_slider source=”media:

Share Button
Повеќе