Д Фестивал 2017

Единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија

Share Button
Повеќе

„POE:ТRI SLAM MACEDONIA“ НА „Д-ФЕСТИВАЛ“ ВО ДОЈРАН

На 17 јули (петок) од 18:00 до 20:00 часот „Poe:tri SLAM Macedonia“ ќе гостуваат на „Д-Фестивал“ во Дојран. *** Ќе

Share Button
Повеќе