Македонската поетеса на вечер на авторска поезија во Србија

Македонската поетеса и слемерка Елена Пренџова ќе настапува на десеттата

Share Button
Повеќе

Промоција на Македонска поетеса во Београд

Вечерва во 19 ч во библиотеката „Милутин Бојиќ“ во центарот на Белград по втор пат во овој град ќе биде

Share Button
Повеќе

Елена Пренџова на слем рецитал во Београд

Вчера, недела, 16.10.2016 год. во клубот „Полет“ во Белград се одржа слем-рецитирање во организација на белградското слем-друштво „Поезин“.

Share Button
Повеќе

“Импулс” од Пере Ристески

Промоција на книгата Импулс од Пере Ристески Време и место: сабота 16ти април, 2016 во 16:00 часот во Салата за

Share Button
Повеќе

НОВА ПРОМОЦИЈА ВО РАМКИТЕ НА ОСМОМАРТОВСКИ ДЕНОВИ

Промоција на книга „Политички коректна поезија“ и претставување на поетесата и слемерка, Елена Пренџова Промотори и претставувачи на поетесата: м-р

Share Button
Повеќе

ХУМАНИТАРЕН СЛЕМ НАСТАН ЗА ЈОЦЕ

Поетри слем Македонија со хуманитарен слем настан!

Share Button
Повеќе

ПОРТРЕТ НА ПОЕТЕСАТА ЕЛЕНА ПРЕНЏОВА

Ве покануваме во ПЕТОК на ПОЕТСКО ПРЕТСТАВУВАЊЕ на поетесата ЕЛЕНА ПРЕНЏОВА, во БИБЛИОТЕКАТА ВО ВЕЛЕС, со почеток во 19 часот.

Share Button
Повеќе