Кико Наваро во Епицентар

Доколку сакате да слушнете каква музика ќе се пушта слободно  може да го отворите неговиот

Share Button
Повеќе

Gregor Tresher во Епицентар

Сабота, 11. Март Gregor Tresher [Break New Soil, Germany] https://www.residentadvisor.net/dj/gregortresher https://soundcloud.com/gregortresher Local Support: DJ Vaso [Pollux] Влез: 400 МКД Кога

Share Button
Повеќе

Martin Buttrich во Епицентар

Martin Buttrich претставува еден од најкомплетните музичари на underground сцената. Неговата вештина позади DJ пултот, како и неговата умешност во

Share Button
Повеќе

Епицентар: Викенд Програма

Среда, 18 Јануари Bruv Martchin

Share Button
Повеќе

Monoloc во Епицентар

Monoloc е техно фанатик. Откако ја направил својата транзиција од рок и хеви метал кон електронска музика уште како тинејџер,

Share Button
Повеќе