Плоштина на триаголник

Превземено од страницата e-matematika.mk, погледнете го видеото многу добро е објаснето како да се најде плоштина од различни видови триаголници

Share Button
Повеќе

Како едноставно да си направите календар за на биро

Новата година штотуку започна и на секој од нас му е потребен календар на работната маса. Дали знаете како може

Share Button
Повеќе