ЖенаХерој во Капитол Мол

Скопје (08.02.2017) Во месецот на жената и по повод 8ми Март, Капитол Мол одлучи да им посвети внимание на сите

Share Button
Повеќе

1001 роза, 1001 изненадување за 8ми Март во Капитол Мол

Ентузијазмот, среќата и храброста преовладуваат на денот кога се празнува значењето на жената – 8ми Март. Придржувајќи се кон општествените

Share Button
Повеќе