Кафе со основачките и менторките на Стела

Кафе со основачките и менторките на Стела За важноста на менторството и солидарноста помеѓу жените, премостувањето на половите и општествените

Share Button
Повеќе

Родово базирано насилство врз жени во спорт

Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство и ТАКТ,

Share Button
Повеќе

МАЖИ vs. ЖЕНИ Готвачки натпревар во МКЦ

Драги почитувачи на ликот и делото на Стево Карапанџа,

Share Button
Повеќе

Жените на црвениот тепих на златните глобуси 2017та

Традиционално и оваа година се прошетаа многу звучни имиња на Златните Глобуси 2017-та. Да ги погледнеме Рис Витерпон, Сиена Милер,

Share Button
Повеќе