Операта на шумските животни – детска оперска претстава

ОПЕРАТА НА ШУМСКИТЕ ЖИВОТНИ – оперска претстава за деца 05.04.2017 со почеток во 12.00 часот (мала сцена) Билетите по цена

Share Button
Повеќе

Смешни животни кои “разговараат”

Прошетка низ дивата страна на светот е емисија во која се прават  слики и видеа од животни, потоа се прави

Share Button
Повеќе

И животните се кријат од дожд! (фото)

Љубителите на животни создале симпатични фотографии…

Share Button
Повеќе