Промоција на книгата „Зборовите немаат значење“ на Биљана Стојановска

Во склоп на првиот фестивал на европската литература, „Букстар“, на 13 октомври во фоајето на киното „Фросина“ во МКЦ, со

Share Button
Повеќе