25 факти кој ќе ве заплашат и изненадат

“Модерната наука кажува: ,,Сонцето е минато, планетата земја е сегашноста, месечината е иднината”. Блескавата маса потекнуваме, и во смрзната маса

Share Button
Повеќе

Промени на климата на земјата

Клима – грчи збор, кој означува поднебје на некој реон и неговата метеоролошка состојба,

Share Button
Повеќе

Интересни факти кои веројатно не сте ги знаеле (втор дел)

1. Кикириките се користат при изработка на динамит. 2. Клакови се група на луѓе кои се ангажирани да ракоплескаат на настап. 3. Секој

Share Button
Повеќе