4-ти Февруари Земјотрес #5: Фестивал на независна музика

ЗЕМЈОТРЕС #5 Фестивал на независна музика сабота, 4-ти февруари 2017, почеток: 19:00, крај: 05:00 Цена на карта: 150 ден. |

Share Button
Повеќе

52 години од катастрофалниот скопски земјотрес

Поминаа 52 години од катастрофалниот земјотрес што го погоди главниот град на Р. Македонија. Тој не мил настан не само

Share Button
Повеќе