Зимски саем на книгата во ГТЦ

Македонската асоцијација на издавачи го организира

Share Button
Повеќе

Зимски поетски фестивал на СВП 2017

Зимски поетски фестивал на СВП 2017. Четири извонредни поетски имиња: Ласе Содерберг (Шведска), Хабиб Тенгур (Алжир), Хасан Зактан (Палестина) и

Share Button
Повеќе