“Гуш и Бац” Јазикот На Ерато

Драги пријатели, Ве поканувам да бидете дел од еден убав и интересен хуманитарен настан.

Share Button
Повеќе

Аукција за дечињата од ХОПС

На 11 април во 19 часот во Јавна соба (Public Room),

Share Button
Повеќе

Изложба на Зоран Кардула

Зоран Кардула дипломиран Електро инжeнер работи како дизајнер, а сликањето му е хоби. Ова му е прва самостојна изложба на

Share Button
Повеќе