Предлог книга за оваа недела е поетската збирка “Алба” од младиот словачки автор Игор Тиш

Неодамна издавачката куќа ВОСТОК од Битола ја објави поетската збирка Алба од младиот словачки автор Игор Тиш. Игор Тиш е

Share Button
Повеќе