NLB Gallery: Изложба на Владимир Темков

„Потрага по смислата на ликовност во соочување со убавината на природата“ е насловена изложбата на Владимир Темков, која како дел

Share Button
Повеќе

Креативна изложба – Рециклирани модни парчиња

Ве покануваме на изложба која вклучува изработени

Share Button
Повеќе

Изложба на Харис Кондосфирис и Кристина Ѕани во галерија Остен!

НОВА ИЗЛОЖБА ВО РАМКИТЕ НА ОФ-ПРОГРАМАТА НА ОСТЕН БИЕНАЛЕ НА ЦРТЕЖ!

Share Button
Повеќе

Четири годишни времиња и малку љубов – самостојна изложба на Ерина Богоева

Човекот како неделив спој со природата на свој начин ги доживува нејзините различни промени низ циклусот на нашето поднебје како

Share Button
Повеќе

Среќна Баба Марта 2017 – изложба и базар на ракотворби

Со цел да се промовира нематеријалното културно наследство, вклучувајќи одредени заедничките културни обичаи на Балканот практикувани од дамнина, ХАЕМУС во

Share Button
Повеќе

“Патот кон вечноста“ Хуманитарна изложба на фотографии

Хуманитарна изложба на фотографии „Патот кон вечноста“

Share Button
Повеќе

1 Фебруари Adventure 2017

Изложба на фотографии од досегашните настани на Прв до врв.

Share Button
Повеќе

Малото девојче во светот со големи очекувања за човекот

„За да бидеш уметник, првин треба да бидеш човек“-Огист Роден.

Share Button
Повеќе

Втора самостојна изложба на Филип Цакоски

В петок во 19.00 часот во џез-клубот Take five во Прилеп, ќе биде отворена втората самостојна изложба на младиот  ликовен

Share Button
Повеќе