„Имате ли ритам?“ – симфониски концерт за деца со Македонската филхармонија

Првиот Симфониски концерт за деца во новата концертна сезона, Македонската филхармонија ќе го одржи на 7 ноември (сабота) во Домот

Share Button
Повеќе

„Имате ли ритам?“ – симфониски концерт за деца со Македонската филхармонија

Првиот Симфониски концерт за деца во новата концертна сезона, Македонската филхармонија ќе го одржи на 7 ноември (сабота) во Домот

Share Button
Повеќе