Интервју со Чарли Голдсмит

,,Исцелител’’ нова интригантна документарна серија на ТЛЦ каналот, која го следи животот и работата на исцелителот Чарли Голдсмит, кој воедно

Share Button
Повеќе

Математичките равенки беа мој предизвик (ИНТЕРВЈУ)

Познатото ТВ лице и презентер на вестите на Канал 5 телевизија, Татјана Стојановска била одличен ученик. Математичките задачи, проблемите, дропките и

Share Button
Повеќе

Интервју со Исмаил Лумановски

За соработката со Македонската филхармонија, тој вели: „Настапот, но и воопшто соработката со Македонската филхармонија зазема специјално место во мојата

Share Button
Повеќе