Истражување на индустријата: Ташни, кондури и додатоци

Катерина Микрут или Mikka design е дизајнерка која ни доаѓа од Полска.

Share Button
Повеќе

Дали сте работохолик?

Работите повеќе од 10 часа на ден? Имате потреба постојано да правите нешто? Тешко се релаксирате и цело време мислите

Share Button
Повеќе

Парацетамол- нож со две острици!

Парацетамолот е едно од најупотребуваните средства за ублажување на болката и намалување на телесната температура, но најновите истражувања покажуваат и

Share Button
Повеќе

Што се крие во суштината на хороскопот

Приказната за Астрологијата започнува одамна. Луѓето на небото ги забележале Сонцето, Месечината и Ѕвездите, прашувајќи се што во нивните животи

Share Button
Повеќе

Мислите дека знаете сè за вашето тело?

Човековото тело е многу сложена структура. Голем број интересни факти за човекот, се уште не се познати. Ова се најинтересните

Share Button
Повеќе

Неверојатни факти за модата

Модната индустрија е машинерија која отсекогаш работела со полна пареа. Но, она што го носиме денес, сигурно не е измислено

Share Button
Повеќе

Сонуваме со причина..

Сите ние често сонуваме во текот на ноќта, но сепак многу малку знаеме за соништата. Зошто сонуваме? Што значат нашите соништа?

Share Button
Повеќе