„Чајковски: смеа и тага“ – концерт на Македонската филхармонија со врвниот Иштван Вардаи на виолончело

На 16 март (четврток) во Домот на АРМ во 20 часот, Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт под наслов „ЧАЈКОВСКИ:

Share Button
Повеќе