22-ри сабота Drum’n’Bass Vinyl во Капан Ан

Оваа сабота во Капан Ан the drums and bass are back!

Share Button
Повеќе

Funky Fresh 033 во Капан Ан – После Постот со Гоце САФ и Чваре

Оваа сабота во Капан Ан продолжуваме со 33-тото

Share Button
Повеќе

Ехо Од Далечното Минато #15 во Капан Ан со Гоце САФ, Чваре, Хајпертек

Велигденско Ехо Од Далечното Минато по 15-ти пат другари!

Share Button
Повеќе

Basskenball at Kapan an w/ D2, Machina, Bass Lab

Љубителите на бас музика може да започнат

Share Button
Повеќе

Greatest Hits at Kapan An w/ GameOver,HyperTech,Ogie

Оваа сабота во клуб Капан Ан, прва drum`n`bass вечер за 2017! Soulful Discharge резиденцијата продолжува и во оваа година со

Share Button
Повеќе