„ЛЕЖЕЈЌИ НА КАУЧОТ“ -ИРВИН ЈАЛОМ, КНИГА КОЈА ВРЕДИ ДА СЕ ПРОЧИТА

Роден 1931, Ирвин Јалом е психијатар од САД, професор на Стенфорд и писател на романи и есеи, како и на

Share Button
Повеќе