СВЕЧЕНО ОТВOРАЊЕ НА ЕСЕНСКИ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ 2015

КЕРЕМ ГОРСЕВ трио (Турција) и КАМЕРЕН ОРКЕСТАР НА БИТОЛА Денес во 20:00 часот во Дом на АРМ.

Share Button
Повеќе