Проекција на музички документарен филм „Свет без граници“

Проекција на музички документарен филм „Свет без граници“за македонскиот поп-рок состав „Легенда“ .

Share Button
Повеќе

Промоција на „Мини прирачник за поезија“

Промоција на „Мини прирачник за поезија“

Share Button
Повеќе

ДЕНОВИ НА КОРЕЈСКА КУЛТУРА

Од 30 – 31 октомври во Кинотека на Македонија ќе се одржат денови на корејскиот игран филм.

Share Button
Повеќе

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

Во Кинотека на Македонија од 15 до 21 октомври ќе можете да уживате во шпанските филмови.

Share Button
Повеќе