„Кирилица“ – прв концерт од овој циклус во новата сезона на Македонската филхармонија

На 19 ноември во Домот на АРМ во 20 часот, Македонската филхармонија ќе го одржи првиот концерт од циклусот „Кирилица“

Share Button
Повеќе