Cleopatra – Балетски спектакл

Среќен сум да ве поздравам на нашиот спектакл – светската премиера на балетот „Клеопатра“, создаден за Македонската опера и балет.

Share Button
Повеќе

Клеопатра – Балетски спектакл

Солисти, балетски ансамбл, оркестар и хор на Македонска опера и балет

Share Button
Повеќе